Med oplevelsesgaver er alle glade

Måske tænker man ofte, at det at give en oplevelsesgave det kun kan være en god ting for alle kan jo lige oplevelser, så kan det godt være, at man ikke har ret. For det er klart, at alle har forskellige præferencer når det kommer til ting, som man kan lide at lave og det afspejler sig også i de typer gavekort, som man kan lide. For hvis man er typen, der kan lide at være udenfor og helst bruge sin krop samtidig så er det én slags oplevelsesgaver man skal have, og hvis man derimod er typen, der bedst kan lide at sidde ned så er det også en mulighed.

En blankogave i form af oplevelse

Der er flere og flere af de udbydere af oplevelsesgaver, som også vælger at give gaver ud til folk, som er meget specifikke. For de fleste af de gavekort, som disse leverandører udbyder er naturligvis ret specifikke. For eksempel gælder det, at en oplevelsesgave kan være en tur til månen eller en tur til mars. Og her er det selvfølgelig ret svært at ændre på da selve gaven allerede er valgt. Men man har dog også en anden mulighed og det er at købe en oplevelsesgave, som for eksempel blot hedder, at man kan tage til rummet. Her får man således ikke at vide præcis til hvilken planet eller lignende, for det er så noget, som modtageren af dette gavekort til oplevelse går ind og vælger.

Der er også endnu mere generelle gavekort, som man kan give ud og heldigvis er man så småt ved at gå væk fra de kønsstereotype oplevelsesgaver, som man tidligere kunne få. For her kunne man få et kvindegavekort eller et mandegavekort, som i høj grad blot understregede nogle af de kønsstereotyper, som findes. For eksempel at kvindekortet var til spa og negle og make-up hvor mandegavekortet var til træfældning og andre vilde ting. Da der naturligvis er mange måder at være både mand og kvinde på er man gået over til at lave meget mere generelle oplevelsesgaver, hvor man for eksempel skriver, at det er til alle folk, der kan lide at være udenfor, eller, at det er en oplevelsesgave til personen, som ikke kan få nok af at passe på udseendet. På den måde bestemmer man ikke på forhånd hvilket køn, som denne oplevelsesgave skal gives til og det betyder, at folk kan være lige som de ønsker og ikke behøver at leve op til en bestemt forestilling om køn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *