Oplevelsesgaver giver nye indtryk

I en materialistisk verden bliver gaver på engang mere betydningsfulde, men samtidig også mere ligegyldige. Betydningsfulde i den forstand, at der er langt mere fokus på den materialistiske kærlighed. At give ting er en hel ny måde at vise sin kærlighed på, og antallet af helligdage, hvor man skal udveksle gaver, med dem man elsker, bliver kun flere og flere. På samme tid bliver gaverne på sin vis også mere ligegyldige. Gaverne har ikke samme værdi længere, da de fleste mennesker har økonomien til at købe de ting, som de ønsker sig, og forbrugssamfundet gør, at de fleste mennesker også gør det.

Dermed bliver gaver altså i højere grad en symbolsk gestus, på trods af, at gaverne fortsat skal være større og dyrere. Da man får så mange ting fra så mange forskellige, er det også blevet svært at gøre sig bemærke, når man giver gaver. Man falder let ind i mængden med de andre gavegivere, og gør derfor ikke det store indtryk. Derfor er man nødt til at give noget ekstraordinært. Et eksempel på dette er oplevelsesgaver, der giver muligheden for at gøre ting, som man aldrig har gjort før.

Lad gavekort oplevelser være tilpasset modtageren

Dog er det ikke nok bare at give oplevelsesgaver. Alle kan finde ud af at give en tur i biografen. Hvis man skal gøre sig rigtig bemærket, er man nødt til at tilpasse sine gavekort oplevelser personen, der modtager gaven. Et eksempel kan være koncertbilletter til en kunstner, som personen elsker. Dette vil uden tvivl gøre indtryk. Hvis musik ikke falder i god jord, kan det være en tur i en luftballon, hvis det har en interesse. Det vigtigste er, at man har modtageren i baghoved hele tiden.

Oplevelsesgaver kan også være udfordrende

En anden måde, at gøre sig særligt bemærket gennem gavekort oplevelser, er ved at give en ting, der virker grænseoverskridende. I begyndelsen vil modtageren sikkert virke afvisende og måske decideret sur over, at man sætter personen i en situation, hvor denne bliver tvunget til at overskride sine grænser. Dog kan man være helt sikker på, at dette vil gøre et enormt indtryk, og det vil være en gave, som man vil blive husket for mange år ude i fremtiden.

Billede: Christopher Michel

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *